6 dl vehnäjauhoja
4,5 dl sokeria
5 rkl kaakaota
3,5 tl leivinjauhetta
4-5 tl vanilliinisokeria
150 g sulatettua vegaanista margariinia
3 dl kiehuvaa vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon
sulatettu margariini ja kiehuva vesi.
Sekoita tasaiseksi ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista 175 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes on kypsä
(tikkuun ei jää taikinaa). Jäähdytä haaleaksi.
Kuorrutteen teen aina tunteen mukaan.
Pohjaksi käytän 9 rkl juoksevaa margariinia
(esim. Rainbow rypsiöljyvalmiste)
sitten lisään tomusokeria, kaakaojuomajauhetta.
kaakaojauhetta sekä valmista kahvia niin,
että kuorrutteesta tulee sopivan paksua
ja levitän sen mokkapalalevylle.
ja rouhittu Pandan Hurmaava Tumma-suklaa.
Tänään ripottelin päälle siskoltani saamiani
vegaanisia vaahtokarkkeja.
Niitä on Suomesta aika hankala mistään löytää,
mutta netistä saattaa löytää.
Mmmmm... Nuo nayttavat tosi herkullisilta. Taytyykin joskus kokeilla! En malta odottaa seuraavaa Suomen-matkaa, etta paastaan herkuttelemaan kaikilla sun herkuilla. :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, tosi nopeita ja helppoja tehdä !
VastaaPoistaEn määkään malta odottaa sitä ku tuutte käymään Suomessa, ja päästään kokkaileen ja herkutteleen yhdessä <3