vain parsakaalia ja porkkanaa päivät pitkät ?
Veikkaan että aika moni.
Totuushan on oikeasti ihan toinen,
nyky-vegaani syö samalla tavalla kuin sekasyöjäkin.
Mutta ilman että kukaan eläin kärsii ruuan vuoksi.
Meidän perheessä ei ole ikinä vielä syöty
pelkkää parsakaalia ja porkkanaa.
Ajattelin että tänään olisi hyvä päivä
syödä niinkuin meidän luullaan syövän.
Siis - Parsakaalia ja Porkkanaa, jee !
Ja tällaista tuli tehtyä :)
4 isoa porkkanaa
1 parsakaali
7 dl kauramaitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
reilu ½ dl juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
iso ripaus suolaa
iso ripaus sokeria
Keitä porkkanat ja parsakaalin nuput. Soseuta.
Sekoita kauramaitoon jauhot, suola, sokeri,
rypsiöljyvalmiste ja porkkanaparsakaalisose.
Paista lettuja, voit lisätä rypsiöljyvalmistetta
pannulle paistamisien välillä,
lettuihin tulee kaunis ja herkullinen väri.
Nauti puolukkahillon kanssa.
P. S. Letut jäävät kosteammiksi sisältä,kuin normaalit letut, mutta se johtuu
laimentamattomasta kasvisoseesta.
Näissä letuissa onkin se parhaus,
että nämä ovat todella meheviä.
Varsinkin kun kasveja kasvatetaan kuitenkin - ensin elaimille ravinnoksi. Jarkevaahan se on katkaista yksi lenkki ja syoda suoraan ne kasvit kuin suodattaa ne elainten lapi.
VastaaPoista