2,5 dl mantelirouhetta
150 g pehmeitä taateleita
5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl kaurakermaa
0,5 dl mehua (marja)
125 g sinistä Keijua
1 dl fariinisokeria
2 dl hienoa sokeria
1 tl vanilja-aromia
1 dl maustamatonta soijajogurttia
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl kaurakermaa
0,5 dl mehua (marja)
125 g sinistä Keijua
1 dl fariinisokeria
2 dl hienoa sokeria
1 tl vanilja-aromia
1 dl maustamatonta soijajogurttia
Pilko taatelit pieniksi paloiksi.
Sekoita mantelirouhe, taatelipalaset, jauhot,
sooda ja leivinjauhe yhteen.
Sekoita kaurakerma ja mehu yhteen vaikka jossain mukissa.
Vaahdota toisessa kulhossa margariini ja sokerit.
Vaahdota toisessa kulhossa margariini ja sokerit.
Lisää vaahtoon soijajogurtti ja vanilja-aromi.
Sekoita jauhosekoitukseen kaurakermamehu ja sokerijogurttivaahto.
Vatkaa nopeasti tasaiseksi taikinaksi, älä kuitenkaan liikaa.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin tunti.
Kuorruta mehuun tehdyllä sokerikuorrutuksella.
Säilytä jääkaapissa, parasta seuraavana päivänä, tai
muutamien päivien päästä.
Voit myös pakastaa kakkua, jos sitä jää :)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti