Oijoi, nyt tein unelmasta totta.
TomaattiMozzavellaPinsa
Yksi Pinsa-leipä ja siihen päälle tomaattikastike,
millaisen sitten haluatkin, itse tein sekoituksen
Herkkumaan Devil's Red Pepper Jamista
ja Oddlygood vuustoraasteesta, hieman tahnamaisen.
Levitin paksun kastikkeen pinsalle,
siihen päälle viipaloitu tomaatti, puolikas Zugerin Mozzavella
viipaloituna (viipaleet puolitettuna)
sipulinippusipulia ohuina renkaina ja kuivattua basilikaa reilusti.
Uunissa 220 asteessa keskitasolla n.10 minuuttia.
Kannattaa antaa jäähtyä, jos malttaa,
lämpöisenä voi sitten syödä pinsaa vaikka käsin.
Tuli tosi hyvää, mozzavella tuntui sulavan
vasta uunista tullessaan, mutta se ei haitannut yhtään mitään.
Ihan rakkautta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti