Ehkä parasta hummusta ikinä ?
En osaa varmaksi sanoa, mutta
eipä tarvitse ottaa selvääkään,
sillä tämä Hummus on Hummus isolla HOOlla.
En osaa varmaksi sanoa, mutta
eipä tarvitse ottaa selvääkään,
sillä tämä Hummus on Hummus isolla HOOlla.
Kiitos "hummusta voi tehdä itse"-vinkistä
tyttärelle ja vävylle !
Alkuperäinen ohje on K-ruokaresepti.
Valkosipulinen Hummus
1 tölkki kikherneitä
1 kpl yksikyntinen valkosipuli
3 rkl kylmää vettä
1 rkl sitruunamehua
1-2 rkl öljyä (mittaa ensin 1 rkl ja lisää toinen, jos tarpeen)
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Soseuta valutetut ja huuhdellut kikherneet.
Lisää murskattu valkosipuli ja muut aineet.
Sekoita hyvin, vaikka edelleen sauvasekoitinta käyttäen.
Tee makutesti ja lisää mausteita, jos siltä tuntuu.
Huomio : Voit myös soseuttaa kaikki ainekset kerralla.
Säilytä Hummus jääkaapissa rasiassa
ja nauti siitä leivän päällä.
Eipa ole mitään paljon parempaa !
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti