Varoitus pupujusseille ja kaikille eläintenystäville !
Tässä on Porkkanalaatikko, mikä vie kielen mennessään.
Pyörryttävän hyvää !
Porkkanalaatikko
n. 5 pientä foliovuokaa
1kg porkkanasosetta
1kg porkkanasosetta
1,5 dl puuroriisiä
3 dl vettä
4 dl kauraruokakermaa
2 rkl siirappia
1 tl suolaa
3 dl vettä
4 dl kauraruokakermaa
2 rkl siirappia
1 tl suolaa
teelusikan kärjelliset muskottipähkinää ja valkopippuria
Mittaa puuroriisi ja vesi kattilaan.
Mittaa puuroriisi ja vesi kattilaan.
Keitä muutama minuutti, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
Lisää kaurakerma ja keitä välillä sekoitellen,
kannen alla puolisen tuntia, kunnes puuro on valmista.
Yhdistä porkkanasose, riisipuuro ja mausteet.
Yhdistä porkkanasose, riisipuuro ja mausteet.
Tarkista maku.
Voitele foliovuoat. Kaada porkkanaseos vuokiin.
Voitele foliovuoat. Kaada porkkanaseos vuokiin.
Ripottele korppujauhoa pinnalle.
Kypsennä uunissa 175 asteessa alatasolla noin 1 tunti 15 minuuttia,
Kypsennä uunissa 175 asteessa alatasolla noin 1 tunti 15 minuuttia,
kunnes pinta on kullanruskea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti