Onnea kullanmuru <3
ja tarjottavien tuli olla taaskin gluteenittomia.
Päivänsankari rakastaa suklaata yli kaiken
ja toiveena olikin suklaata suklaata ja vielä kerran suklaata.
Tyttären juhlissa tarjoiltu SuklaaMousseKakku
oli niin taivaallisen hyvää,
että päätin tehdä sen nytkin.
Resepti kakkuun löytyy täältä.
SuklaaMousseKakun seuraksi tarjolla oli
SuklaaJäätelöä sekä SuklaaPalloja.
Kahdella sanalla sanoen, suklaiset juhlat !
SuklaaJäätelö
2,5 dl Alpro Soya vaahtoutuvaa
1 dl sokeria
1 dl kaakaojuomajauhetta
1 rkl kaakaota
n. 2 tl vanilliinisokeria
Kuumenna desi maitoa ja sokeri kattilassa
niin että sokeri sulaa.
Sekoita muut aineet kulhossa, kaada joukkoon sokerimaito.
Sekoita tasaiseksi, tosin kaakaosta saa jäädä paakkujakin,
ne kyllä tasoittuvat jäätelökoneessa.
Kaada neste jäätelökoneeseen ja anna koneen tehdä jäätelö.
Laita pakastimeen jähmettymään puoleksi tunniksi.
Reseptistä tulee neljä isoa annosta jäätelöä,
mutta riittää hyvin viidellekin :)
SuklaaPallot
150 g vegaania margariinia
8 rkl sokeria
4 rkl vanilliinisokeria
1 tl vanilja-aromia
4 rkl kaakaota
6 dl Provena Gluten-free Jumbo Oats-hiutaleita
4 rkl vettä
Sekoita kaikki ainekset hyvin sähkövatkaimella,
niin että kaurahiutaleet sulautuvat massaan.
Pyörittele massasta palloja ja kierittele
vegaaneissa ja gluteenittomissa strösseleissä
(esim Sallisen Strösselit),
kookoshiutaleissa tai raesokerissa.
Säilytä rasiassa jääkaapissa.
Suklaajäätelö |
Suklaapallot |
Loppu Suklaamoussekakusta |
Mmm-mm-mmmm. Jere on ihan oikeassa. Suklaata ei koskaan voi olla liikaa. :)
VastaaPoistaKummitätiinsä (ja äitiinsä :D ! ) vissiin tullut ! :D
VastaaPoista