Jääkaapissa on rasiassa Kasvissosekeiton jämät.
Ei ihan kahta annosta, mutta liikaa yhdeksi annokseksi.
Mitä ihmettä teen sille ?
No lettuja !
VeggieLetut
6 dl kauramaitoa
4 dl vehnäjauhoja
50 g sulatettua kasvismargariinia
vajaa 5 dl Kasvissosekeittoa
suolaa pari teelusikallista,
riippuen tietysti Kasvissosekeiton mausta
ja sokeria n. ruokalusikallinen.
Tee lettutaikina ihan normaalisti
ja paista lettuja, pieniä tai isompia.
Käytä paistaessa vähän margariinia,
niin letuista tulee mehevämpiä.
Paistoin letut eilen iltahämärässä
seuraavaa päivää odottamaan,
ja ne maistuivat mainioilta mikrossa lämmitettynä.
Puolukkahillo on ehdoton kaveri :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti