Hölskypotut.
Hölskytyspotut.
Hyrskypotut.
Hyrskynmyrskynpotut.
Rakkaalla ruoalla on monta nimeä.
Vuosi sitten rakastuin,
ja tänä juhannuksena tein itse.
Resepti menee näin:
HyrskynMyrskynPotut
1 kg varhaisperunoita
reilu 1 rkl sininen Keiju margariinia
n. 1 dl tillisilppua
n. 1 dl ruohosipulisilppua
1 prk Oatly "ruokaan" fraichea
(suolaa)
Raaputtele perunat puhtaiksi ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä
kunnolla kypsiksi, saavat vaikka hajota kun kokeilet haarukalla kypsyyttä.
Kaada keitinvesi pois ja sekoita haarukalla tai lusikalla
margariini perunoihin sekaisin ja lisää tilli, ruohosipuli ja fraiche.
Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoile Hhp:t grillettien, makkaroiden, salaatin tai muun herkun seurana.
HyrskynMyrskynPottuset maistuvat kyllä ihan yksikseenkin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti